ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ساخت اولین هتل 7 ستاره در کیش

 

ساخت اولین هتل 7 ستاره در کیش

روز چهارشنبه با حضور رئیس فراکسیون مجلس و مدیرعامل منطقه آزاد کیش، عملیات اجرایی اولین هتل هفت ستاره و بین‌‌‌المللی جزیره کیش با نام هتل طلایی در این جزیره گردشگری آغاز گردید.

این هتل متشکل از 1000 اتاق است که در زمینی به مساحت 16 هزار مترمربعی ساخته می شود. این هتل 7 ستاره با رعایت تمامی استانداردهای  بین‌‌‌المللی و با سرمایه ی 400 میلیارد تومانی ساخته می شود. این هتل از زیرساخت‌های مهم گردشگری به شمار می رود که توسط بخش خصوصی ساخته می‌‌‌‌شود. در ظرف پنج سال آینده نیز به بهره‌‌‌برداری می رسد.

هتل طلایی کیش از پیشرفته‌‌‌ترین فناوری‌‌‌های معماری روز جهان و مدرن‌ترین تجهیزات و بهترین خدمات برخوردار خواهد بود که با حال و هوای بومی اش نظر گردشگران تور کیش و جهانگردان را جلب خواهد کرد.

غلامحسین مظفری مدیرعامل منطقه آزاد کیش در مراسم کلنگ‌‌‌‌زنی این هتل بین‌‌‌المللی حضور داشتند و تاکید بر ضرورت تقویت بیشتر زیرساخت‌های گردشگری کیش به عنوان یک رویکرد ملی نمودند.

در ادامه وی اظهار کرد: در زمینه‌‌‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، به ویژه تقویت هرچه بیشتر صنعت گردشگری از سیاستگذاری‌‌های منطقه آزاد کیش بکارگیری توانمندی‌های بخش خصوصی الزامی است و سرعت عمل و تسهیل امور در دستورکار قرار دارد.

محمدرضا سعیدی، به عنوان معاون اقتصادی و سرمایه‌‌‌گذاری منطقه آزاد کیش، تقویت زیرساخت‌های گردشگری کیش را از راهبردهای میان‌‌‌مدت و بلندمدت کیش برشمرد و بیان داشت: این راهبرد می تواند به طور همزمان در بخش‌های مختلفی مانند حمل و نقل و افزایش ظرفیت فرودگاهی تا شش میلیون نفر درسال و در بخش‌های خدماتی، اقامتی، تفریحی در حال اجرا است، مثمر ثمر باشد.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما