آمادگی هندورابی برای پذیرش گردشگران
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش گفت: بزودی شاهد ورود اولین هواپیمای حامل گردشگران به مقصد هندورابی خواهیم بود و به این ترتیب دروازه جدیدی از صنعت گردشگری كشور گشوده خواهد شد.
علی اصغر مونسان اظهار داشت: امسال سال 'اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل' نامگذاری شده از همین رو موجب توجه سخت گیرانه مسئولان به تكمیل طرح های توسعه ای و سرعت بخشی در بهره برداری از طرح های عمرانی شده است. نواحی ساحلی جنوبی كشور در واقع نمادی شکوهمند از اقتدار ملی در روابط بین المللی است و بهره گیری از توسعه سرمایه گذاری در این نواحی از مهمترین رویكرد كلان كشور در مناطق جنوبی کشور به شمار می رود.
وی توسعه چشمگیر هندورابی را یك نقطه قوت جهت فعالیت های سازمان منطقه آزاد كیش در دو سال گذشته برشمردند و بیان داشتند: از سال 92 طرح توسعه هندورابی آغاز شده با بازدید دكتر روحانی رییس جمهوری در سال 93 توسعه هندورابی در دستور كار قرار گرفت. بر طبق زمان بندی انجام شده قرار بود فرودگاه هندورابی میزبان مسافران نوروزی در فروردین 95 باشد و فعالیت رسمی خود را با ورود هواپیمای رییس جمهوری در تعطیلات نوروز 95 آغاز كند ولی با توجه به شرایط آب و هوایی این امر عملا امکانپذیر نشد.
وی گفت: مصمم هستیم بزودی و با ورود نخستین هواپیمای حامل گردشگران هندورابی، دروازه جدیدی ازصنعت گردشگری كشور گشوده شود.
وی بیان كرد: جانمایی و طرح فرودگاه اختصاصی این جزیره با در نظر داشتن چشم انداز توسعه و بر پایه طرح جامع صورت گرفت. با در نظر داشتن وسعت جزیره هندورابی و ارزش فوق العاده زمین، فرودگاه هندورابی در زمینی به وسعت یك هزار و 800 متری ساخته شد.
مونسان به فراهم كردن زیر ساخت های لازم در بخش های بندر، فرودگاه و منابع انرژی تاکیده کرده و نخستین و مهم ترین اقدامات در راستای توسعه گردشگری در هندورابی برشمردند. در کنار پیشرفت مراحل تكمیل فرودگاه، عملیات ساخت بندرگاه، هتل، تاسیسات برق و آب شیرین كن نیز در جزیره هندورابی اجرا شده كه پیشرفت قابل توجهی هم داشته است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد كیش نزدیکی هندورابی را به جزیره كیش را یك امتیاز برشمردند و افزودند : از این مهم در سال های گذشته غافل ماندیم. هندورابی در كنار جزیره كیش موجب افزایش سهم كشور از بازار پر رونق گردشگری منطقه خواهد شد.
مونسان گفت: اگر طبق برنامه بریزی پیش برویم بعد از تکمیل کامل زیرساخت های لازم در این جزیره، شاهد افزایش گردشگران خواهیم بود. این جزیره را نمی توان رقیب جزیره کیش دانست بلکه بر طبق طرح جامع با رویكرد اكوتوریسم و حفاظت از جاذبه های طبیعی بدور از آلاینده های زیست محیطی به عنوان قطب گردشگری سلامت در منطقه عمل خواهد کرد.
تصمیم داریم در فاصله ی نزدیکی از نوار ساحلی، مراكز پذیرش گردشگران سلامت با امكانات پیشرفته فراهم کنیم و هندورابی را به مقصدی برای سالمندان و یا درمان بیماری های خاص همانند بیماری های تنفسی تبدیل کنیم تا از آرامش و پاكیزگی هوا در این جزیره بکر لذت ببرند.
زیره هندورابی دارای مساحت 22/8 كیلومتر مربعی است که در فاصله 325 كیلومتری از بندرعباس و از توابع بخش كیش واقع شده است. این جزیره در واقع حد فاصل بین دو جزیره كیش و لاوان می باشد. با تکمیل پروژه جزیره هندورابی مقصد جدیدی برای گردشگران تورهای ارزان کیش ایجاد می شود که این فرصت را خواهند داشت در جزیره ای بکر و خاص لحظات به یاد ماندنی را تجربه کنند.