×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 677
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مهارت های کارشناس منابع انسانی :

 

کارشناس منابع انسانی

 

 

هنگام مصاحبه جهت جذب یک نیروی جدید، مدیران منابع انسانی، افراد را با لیستی از مهارت ها و ویژگی های شخصیتی مشخصی که مورد نیاز شغل است، می سنجند. حالا اجازه دهید از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنیم و ببینیم که برای استخدام یک متخصص منابع انسانی، چه مهارت های کلیدی نیاز است.

 

* مهارت اول: سازماندهی

کارشناس منابع انسانی باید دیدگاه منضبط و سازماندهی شده داشته باشد.

 

* مهارت دوم: عملکرد چندگانه

بخش منابع انسانی با موضوعات کاری و شخصی گوناگون کارکنان در هر لحظه در ارتباط است،  از تقاضای ساده یک مرخصی کاری تا استخدام برای یک شغل حساس و پیچیده.

 

* مهارت سوم: نگاه خاکستری

مدیران و کارشناسان منابع انسانی باید قادر باشند تا با موارد متفاوت و متناقض به خوبی برخورد کرده و از بهترین اطلاعات در دسترس کمک بگیرند، و باید بدانند چه زمانی از کمک های حرفه ای همکاران، نمایندگان و دیگر متخصصان استفاده نمایند.

 

* مهارت چهارم: مذاکره

در زمان اتفاقات خاکستری، نیاز به مذاکره بسیار زیاد می شود. گاهی دو یا تعداد بیشتری دیدگاه وجود دارد و بخش منابع انسانی موفق، می تواند بهترین دیدگاه و یا تلفیقی از آنها را بواسطه مذاکره خوب بین طرفین به کار گیرد.

 

* مهارت پنجم: ارتباطات

کارشناس منابع انسانی باید با تمام افراد سازمان اعم از مدیران ارشد تا مدیران عملیاتی، و از کارمندان رده بالا تا کارمندان رده پایین ارتباط داشته باشد. و این ارتباط هم  به وسیله مکاتبات اداری، هم سخنرانی در مقیاس کوچک و بزرگ و هم در ابعادی بزرگتر در رسانه های اجتماعی می باشد.

 

* مهارت ششم: رازدار و اخلاق مدار

بخش منابع انسانی، وجدان سازمان هستند و باید اطلاعات محرمانه و مهمی را ثبت و ضبط کنند. کارشناسان منابع انسانی اجرا کننده دستورات مدیران منابع انسانی و مدیران عالی هستند که سیاست ها و قوانین، آنگونه که باید و شاید اجرا شود. کارشناسان منابع انسانی باید شرکت را در مسیر درست هدایت کنند و البته با افرادی که سازمان را از این مسیر خارج می کنند، برخورد کنند.

 

* مهارت هفتم: تمرکز دوگانه

کارکنان از بخش منابع انسانی انتظار دارند که حامی و پشتیبان آنها و دل نگرانی هایشان باشند، البته این افراد  باید اجرا کننده دستورات و سیاست های مدیران ارشد هم باشد. گاهی لازم است که بخش منابع انسانی از افراد پشتیبانی کند و گاهی نیز باید از سازمان، فرهنگ آن و ارزش هایش. مدیریت منابع انسانی باید بین این دو خواسته که گاهی می توانند متضاد هم باشند، تعادل برقرار نمایند. و کسانی که می توانند این تعادل ظریف را برقرار کنند، به افرادی مورد اعتماد برای همه تبدیل می شوند.

 

* مهارت هشتم: مدیریت تعارض و حل مسئله

گاهی افراد با هم نمی سازند. حتی در سازمان. و این می تواند کارایی سازمان را کاهش دهد. بهره وری بالا به این بستگی دارد که کارکنان تا چه حد در تنش پایین به کار می پردازند. کارشناسان منابع انسانی باید همواره راهی برای ایجاد چنین محیطی پیدا کند. در هنگام به وجود آمدن تعارض نیز، بخش منابع انسانی باید بهترین تصمیمات را جهت حل مسئله اتخاذ کند. بخش منابع انسانی بدون توانایی حل مسئله، مؤثر نخواهد بود.

 

* مهارت نهم: مدیریت تغییر

نیروهای کار، وظایف کاری، شغل ها، نیاز سازمان ها و مدیران، تمامأ در حال دگرگونی و تغییر است. کارشناسان منابع انسانی باید این تغییرات را شناسایی کرده و با آن تطبیق پیدا کند و  خود به عنوان عاملی جهت مدیریت تغییر باشد.

 

 

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما