برای توسعه کیش به یاری دکتر انصاری لاری می آییم
مرتضی بلوکی اظهار داشت: برای تحقق برنامه های دکتر انصاری در راه توسعه کیش همه گونه همکاری رسانه ای را بذل شده خواهیم داشت.
به نقل از مدیر نشریه دنیای کیش و مدیر روابط عمومی خبرگزاری ایلنا، در مورد انتخاب دکتر ابراهیم انصاری لاری به عنوان رئیس سازمان منطقه آزاد کیش بیان کرد: خوشبختانه نگرانی ها در مورد جایگزین دکتر مونسان با انتخاب دکتر ابراهیم انصاری رفع شد. چون که شهروندان جزیره کیش و سرمایه گذران دغدغه انتخاب مدیرعاملی را داشتند که پروژه توسعه و رونق کیش بعد از جانب آقای دکتر مونسان متوقف نشود.
مرتضی بلوکی در ادامه بیان کرد: خوشبختانه با انتخاب دکتر انصاری لاری که سابقه ای مناسب در سمت استانداری و فعالیت های عمرانی و گردشگری و تجاری داشته اند و همین طور نگاه ویژه ایشان به جذب سرمایه گذاران خارجی و نیز حمایت سرمایه گذاران داخلی، انتظار می رود حرکت کیش در مسیر توسعه، تداوم و شتاب پیدا کند.
بلوکی، مدیر نشریه دنیای کیش و مدیر روابط عمومی خبرگزاری ایلنا اظهار کرد: آقایان مهندس نوربخش و آقای دکتر داود کرمی از همکاران موفق و باسابقه هستند و آنان با سابقه درخشان به یاری جزیره کیش و دکتر انصاری خواهند آمد.
مرتضی بلوکی اعلام کرد: برای تحقق برنامه های دکتر انصاری در راه توسعه کیش همه گونه همکاری رسانه ای را بذل شده خواهیم داشت.