چاپ
دسته: تازه های کیش
بازدید: 1353
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

انجام عمل جراحی زیبایی بر روی دو گردشگر خارجی در بیمارستان کیش

 

انجام عمل جراحی زیبایی بر روی دو گردشگر خارجی در بیمارستان کیش

 

در جهت توسعه گردشگری سلامت، دو گردشگر لهستانی و آلمانی تحت عمل جراحی زیبایی قرار گرفتند.

به نقل از سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر محمد خلخالی، رئیس بیمارستان کیش اظهار داشت: روز جمعه برابر با دوازدهم آبان ماه سال جاری یک گردشگر بیست و چهار ساله لهستانی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش تحت عمل جراحی زیبایی بینی و لیفتینگ صورت قرار گرفت. این گردشگر روز شنبه برابر با سیزدهم آبان ماه از بیمارستان کیش مرخص شد و تا ده روز دیگر برای گذراندن دوران نقاهت و بهبودی کامل در جزیره کیش به سر می‌برد.

دکتر محمد خلخالی بیان کرد: در روز شنبه برابر با سیزدهم آبان ماه نیز در این بیمارستان برای یک گردشگر آلمانی چهل و پنج ساله، عمل کاشت مو انجام شد.

وی توانمندی پزشکان ایرانی، امکانات خوب بیمارستان کیش، ارزان بودن عمل جراحی زیبایی در کشور به نسبت کشورهای خارجی، عدم نیاز به روادید و شرایط مساعد آب و هوایی جزیره را از مزایای انجام جراحی زیبایی در کیش خواند.

رئیس بیمارستان کیش در خصوص انجام عمل جراحی برای گردشگران سلامت عنوان کرد: تاکنون بیماران متعددی از چند کشور برای انجام عمل جراحی و خدمات زیبایی مانند کاشت مو، جراحی بینی و تناسب اندام به این بیمارستان مراجعه کرده اند.

همچنین دکتر خلخالی اضافه نمود: عمل‌های جراحی مشابهی که سابق بر این در بیمارستان انجام شده از طریق سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی اطلاع رسانی شده است؛ بسیاری از گردشگران خارجی از این شبکه‌ها، اطلاعات پزشکی را در خصوص بیمارستان کیش کسب می‌کنند.