میزبانی چین از 76 میلیون توریست

اعداد و ارقام  نشان میدهد  بیش از 76 میلیون گردشگر در جشنواره سال نو چینی از این كشور دیدن كردند. به گزارش  شینهوا، در این جشنواره یک هفته‌ای که از 10 فوریه شروع شد ، 36 شهر مهم گردشی چین میزبان گردشگرانی بود که نسبت به پارسال حدود پانزده   درصد افزایش داشته .

 بر پایه  همین گزارش  تعداد بازدیدکنندگان از جاذبه‌های شهر پکن در این هفت روز نزدیک به 7 و نیم میلیون نفر بوده، به شكلی  که در چهارمین روز جشنواره ، بالغ بر یک و نیم میلیون گردشگر از دیدنیهای این شهر دیدن كردند .

 به گزارش مرکز مناظر و جنگلداری پکن: درآمد این شهر از گردشگران جشنواره یک هفته‌ای بهاره رقمی بالغ بر 770 میلیون دلار تخمین زده شده . شایان ذكر است  در شهر پکن 26 پارک و مکان تفریحی برپا شد که میزبان نزدیک به 36 برنامه مفرح  مانند  نمایشگاه معابد، ورزش‌های زمستانی، مراحل کاشت گل و فعالیت‌هایی شبیه به این بوده .

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما